U2: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
-{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}, +{{musik-stub}}, typo
c (Bot: Migrating 76 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q396 (translate me))
c (-{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}, +{{musik-stub}}, typo)
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
{{Infobox musical artist
| Name = U2
| Img_capt = U2 nalika pentas ing [[Madison Square Garden]] sasi [[November]] [[2005]]
| Img_size =
| Background = grup musik_atau_bandmusik_utawa_band
| Alias =
| Origin = <!-- Do NOT put the Irish flag (or any flag) here per WP:FLAG and consensus reached on U2:Talk. thanks. -->[[Dublin]], [[Irlandia]]
| Past_members =
}}
'''U2''' yaiku grup musik legéndarislégendharis saka nagarinegara [[Irlandia]] ingkangsing didameldigawé karodéning [[Bono]] (Paul David Hewson, vokal lan gitar), [[The Edge]] (David Howell Evans, gitar, piano, vokal lan bas), [[Adam Clayton]] (bas lan gitar) danlan [[Larry Mullen, Jr]] (drum). Group musik iki didameldigawé rikala taun [[1976]].
Diwiwiti saka iklan mading rikalasing ditempelditèmpèl ing sékolahsekolah ing [[Dublin]], nagaranegara [[Irlandia]]. AsmaJeneng kapisansepisanané grup band iki yaiku "Feedback", nalika kuwi tasihisih ngastanggawakaké lagu-lagune [[The Beattles]].
 
== Delengen uga ==
 
 
== Deléng Uga ==
* [[Diskografi U2]]
 
== Pranala njaba ==
* {{en}} [http://www.u2.com/ Situs resmi]
{{U2}}
 
{{musik-stub}}
[[Kategori:Grup Musik Legéndaris]]
[[Kategori:Grup Musikmusik Taun 1976légendharis]]
[[Kategori:Grup Musikmusik Legéndaristaun 1976]]
[[Kategori:U2| ]]
 
8.252

besutan