Parembugan Naraguna:Alteaven: Béda antara owahan

368 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
(→‎Kaca utama: bagéyan anyar)
 
Mas (Ben?), font sugeng rawuh ing kaca utama kayane kegedhen ngebak-ebaki enggon. Mangga dicilikake. Matur nuwun>[[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 18 Juni 2013 03.21 (UTC)
 
:​​ Maaf saya ga gitu ngerti bahasa Jawa. Tapi apa maksud anda font di kaca utamanya kegedean dan tolong dikecilin? (ngebak-enaki enggon-nya ga ngerti). Kalo iya, nanti tampilan gambar tinggal diperkecil, tp atas-bawahnya ikut mengecil. Gitu tidak apa-apa? [[Panganggo:Alteaven|Alteaven]] ([[Dhiskusi Panganggo:Alteaven#top|pirembagan]]) 18 Juni 2013 10.09 (UTC)
38

besutan