Wikipédia:Pendhapa: Béda antara owahan

52 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
 
<span style="font-family:'Times New Roman';"><center>'''Sugeng Rawuh Wonten ing Wikipédia Abasa Jawi'''<center></span>
<br />
</div>
38

besutan