Wikipédia:Pendhapa: Béda antara owahan

68 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Suntingan Alteaven (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning 202.129.185.112
Tidak ada ringkasan suntingan
c (Suntingan Alteaven (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning 202.129.185.112)
__NOTOC__
<div lang="jv-java"><center>[[image:Sugeng rawuh tuladha aturra-rawuh2.png|400px800px|ꦱꦸꦒꦼꦁ​ꦫꦮꦸꦃ​ꦮꦺꦴꦤ꧀ꦠꦼꦤ꧀​ꦲꦶꦁ​ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦢꦶꦪ​ꦲꦧꦱ​ꦗꦮꦶ]]</center>
<span style="font-family:'Times New Roman';"><center>'''Sugeng Rawuh Wonten ing Wikipédia Abasa Jawi'''<center></span>
 
 
<span style="font-family:'Times New Roman';"><center>'''Sugeng Rawuh Wonten ing Wikipédia Abasa Jawi'''<center></span>
<br />
</div>
78.625

besutan