Wikipédia:Pendhapa: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Suntingan Alteaven (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning 202.129.185.112)
__NOTOC__
<div lang="jv-java"><center>[[image:Sugeng-rawuh2 rawuh1 tuladha.png|800px700px|ꦱꦸꦒꦼꦁ​ꦫꦮꦸꦃ​ꦮꦺꦴꦤ꧀ꦠꦼꦤ꧀​ꦲꦶꦁ​ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦢꦶꦪ​ꦲꦧꦱ​ꦗꦮꦶ]]</center>
<center>'''Sugeng Rawuh Wonten ing Wikipédia Abasa Jawi'''<center>
<br />
38

besutan