ATR 72: Béda antara owahan

121 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
typo sithik
c (Bot: Migrating 31 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q219764 (translate me))
c (typo sithik)
|logo =
|image=File:MZATR72.jpg
|caption=ATR 72 milikduwèkané [[Merpati Nusantara Airlines|Merpati]] diing [[BandarBandhar UdaraUdhara Internasional Ngurah Rai]], Denpasar, Bali
|type=[[PesawatMontor mabur penumpang regionalrégional]]
|national origin = [[PerancisPrancis]] & [[Italia]]
|manufacturer= [[ATR]]
|designer=
|primary user= [[American Eagle Airlines|American Eagle]]
|more users=[[Kingfisher Airlines]] <br /> [[Binter Canarias]] <br /> [[Jet Airways]]
|produced = 1988 – sekarangsaiki
|number built =408
|unit cost =72-500: $16.5 - 20 jutayuta (2008) <ref>http://www.atr.fr/public/atr/html/upload/doc/4884a6cd9d909ATR72.pdf</ref>
|developed from=[[ATR 42]]
|variants with their own articles =
}}
 
'''ATR 72''' yaiku [[pesawatmontor mabur penumpang regionalrégional]] jaraklet cendekcedhak kantikanthi mesin twin-[[turboprop]] kang dibangun perusahaan pesawatmontor mabur [[PerancisPrancis]]-[[Italia]] [[ATR]]. PesawatMontor mabur iki duweninduwèni kapasitas nganti 78 penumpang sajronesajroné konfigurasi kelas tunggal danlan dioperasikakedioprasikaké deningdéning 2 kru penerbangpemabur.
 
== PengembanganPangembangan ==
[[gambar:Bangkok Airways ATR72.jpg|thumb|[[Bangkok Airways]] ATR 72-500 ing BandarBandhar UdaraUdhara [[Luang Prabang]], [[Laos]]]]
[[image:Aer.arann.atr72.ei-red.arp.jpg|thumb|ATR 72 duweneduwèkané [[Aer Arann]] saka [[Irlandia]] lepas landaslandhas]]
ATR 72 dikembangakedikembangaké saka [[ATR 42]] sajronesajroné upadayaupaya kanggo ningkatakeningkataké kapasitas penumpang (saka 48 dadi 78) kantikanthi dawakakendawakaké lambung pesawatmontor mabur nganti 4.5 m (14 ft 9 in), ningkatakeningkataké dawa swiwi, menehimènèhi mesin kang luwih bertenagagedhé tenagané, lan ningkatakeningkataké kapasitas bahan bakar nganti 10 persenpersèn. ATR 72 diluncurakediluncuraké tahuntaun [[1986]],<ref>[http://www.atraircraft.com/milestone2.htm Detailed Milestones]</ref> lan nglaksanakengleksanakaké penerbanganpamaburan perdananepisanané nalika tanggal [[27 Oktober]] [[1988]]. Pas setahunsetaun sakwisesakwisé iku, nalikayaiku tanggal 27 Oktober [[1989]], [[Finnair]] dadi maskapai pertamapisanan kang migunakakemigunakaké montor pesawatmabur kasebut sajronesajroné penerbanganpamaburan.<ref>[http://www.atraircraft.com/ATRprofile.htm ATR Profile]</ref>
 
Kira-kira 408 ATR 72 wis dikirim marangmenyang sekabehanesekabèhané dunyadonya kantikanthi jumlahgunggung pesananpesenan nganti 28 pesawatmontor mabur luwih.
 
== DesainDhesain ==
Penumpang ngleboni pesawatmontor migunakakemabur migunakaké lawang mburi (kang langka banget digunakakedigunakaké sajroné sajronemontor pesawatmabur penumpang) wondenewondéné lawang ngarep digunakakedigunakaké kanggo nglebokakenglebokaké kargo. Finnair mesen ATR 72 deweke kantikanthi lawang penumpang ngarep nganti deweke isa migunakake garbarata jet ing [[Bandar Udara Helsinki-Vantaa]].<ref>[http://www.airliners.net/open.file/0290349/M/ Photos: ATR ATR-72-201 Aircraft Pictures | Airliners.net<!-- Bot generated title -->]</ref>
 
Ganjalan buntut kudu dipasang nalika penumpang metu utawa mlebu pesawat sajrone kasus yen irung pesawat kaangkat, kang kerep kedadean kargo lan penumpang metu lan mlebu kanti prosedur kang salah.
8.252

besutan