Bakso: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
File renamed: File:Indonesia bike7.JPGFile:Indonesian travelling meatball vendor on bike.jpg File renaming criterion #3: Correct misleading names into accurate ones.Current name isn't exact. ...
c (Bot: Migrating 5 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q843795 (translate me))
c (File renamed: File:Indonesia bike7.JPGFile:Indonesian travelling meatball vendor on bike.jpg File renaming criterion #3: Correct misleading names into accurate ones.Current name isn't exact. ...)
| other =
}}
[[Gambar:IndonesiaIndonesian bike7travelling meatball vendor on bike.JPGjpg|right|thumb|Pedagang Bakso keliling.]]
[[Gambar:Baso Malang Karapitan.JPG|right|thumb|Bakso Malang.]]
'''Bakso''' utawa '''baxo'''<ref>Cara panulisan sing kerep ditemoni ing tlatah [[Semarang]]</ref> iku sawijining panganan [[Indonésia]]. Bakso iku rupané awujud daging sing dicampur glepung kanji sithik lan dibentuk bundher-bundher.<ref name="internet1">{{id}}[http://basonesia.t35.com/ Bakso] (diaksès tanggal 13 Maret 2011) </ref>
86

besutan