AVG AntiVirus: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
-{{inuseuntil| 28 Pebruari 2013}}, typo
c (Bot: Migrating 31 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q209691 (translate me))
c (-{{inuseuntil| 28 Pebruari 2013}}, typo)
{{inuseuntil| 28 Pebruari 2013}}
{{Infobox software
| name = AVG Anti-Virus
| latest_release_date = {{release date|2010|10|20}}
| operating_system = [[Microsoft Windows]]
| genre = [[AntivirusPinranti softwarealus antivirus|Antivirus]], [[Malware|Malware removal]], [[Internet Security]]
| license = [[Proprietary software|Proprietary]] ([[freeware]] andlan [[Commerce|commercial]])
| website = [http://www.avg.com/ www.avg.com]
}}
'''AVG''' yaiku program [[antivirus]] sing digawé déning AVG Technologies. Sadurungé jenengjenengé éAVGAVG Technologies, perusahaan iki jenengé Grisoft.
 
RevisiRévisi AVG Anti-Virus wektu iki yaiku versivèrsi 9.0.xxx lan wiwit versivèrsi ke-10, program iki luwih nonjolakenonjolaké [[taun]] rilis ketimbang versinevèrsiné, misalétuladhané kanggo versivèrsi 10 jenengejenengé [[AVG Anti-Virus 2011]] <ref> http://free.avg.com/id-id/download-update </ref>.
 
Kaunikan AVG saka antivirus liyané yaiku LinkScanner. Gunané ''LinkScanner'' yaiku nye-''scan'' tautan pranala nalika njelajahnjlajah ing [[donya]] maya. ''Link Scanner'' fungsiné kanthi apik ing perambanparamban [[Mozilla Firefox]] lan Internèt Éxplorer. Saliyané kuwi, kaluwihané saka AVG yaiku fiture ènèkana ''Anti-Rootkit''.
Ananging, mung siji kurangané AVG. AVG sapropirané gedhé mung ngarantina [[virus]] sing dideteksididhetèksi, ora kaya antivirus liyaneliyané sing isobisa langsung mbusak nalika pendeteksianpandhetèksian. AVG kuatkuwat nalika pendeteksianpandhetèksian, ananging kerep dibiji alon ing pemindaianpamindaian. Ananging AVG weswis nduweninduwèni fitur sing lengkapjangkep masalah keamanankaamanan. Dadi, sistem proteksiprotèksi ing AVG dibiji wéswis lengkapjangkep lan canggih.
 
== DelengDelengen uga ==
* [[AVG Anti-Virus 2011]] <ref> http://www.priagoenks.com/2012/01/update-offline-terbaru-avg-antivirus-07.html </ref>
* [[AVG Internet Security 2011]]
* [[Antivirus]]
 
== ReferensiRéferènsi ==
{{reflist}}
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.avg.com/id-id/ AVG Technologies] ''Bahasa Indonesia''
* [http://www.avg.com/id-id/lite-products AVG Antivirus Gratis] ''Kanggo siji [[komputer]] pribadhipribadi lan pangginaanpanggunaan komputer dalemjroning non-komersial''
{{software-stub}}
 
[[Kategori:Piranti Alusalus antivirus]]
[[Kategori:Piranti Alusalus Windows]]
[[Kategori:Freeware]]
8.252

besutan