Patbingsu: Béda antara owahan

556 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: {{Infobox Korean name | image = Korean shaved ice-Patbingsu-Nokcha bingsu-Cherry tomatoes.jpg| caption = ''Patbingsu'' dan ''nokcha bingsu'' (''bingsu'' ras teh hijau). | hangul = ...)
 
{{Infobox Korean name
| image = Korean shaved ice-Patbingsu-Nokcha bingsu-Cherry tomatoes.jpg| caption = ''Patbingsu'' danlan ''nokcha bingsu'' (''bingsu'' ras teh hijauijo).
| hangul = 팥빙수
| hanja = {{linktext|팥|氷|水}}
| mr = p'atpingsu}}
 
'''''Patbingsu''''' utawi '''''patbingsoo''''' menika satunggaling dhaharan panutup utawi ''dessert'' khas [[Korea]] ingkang dipunremeni, mliginipun nalika dinten ing mangsa panas. <ref name="authentic">{{cite web |url=http://joongangdaily.joins.com/article/view.asp?aid=2893988 |title=Authentic patbingsu is a rare find |publisher=JoongAng Daily|date=23 August 2008|author=Koo Hee-ryung }}</ref>
 
Dhaharan menikaa dipundamel kapisan minangka es serut kacang abang legi (팥, ''pat''). Ing jaman rumiyin lan samenika patbingsu dados dhaharan ingkang dipunremeni mawi variasi tambahan [[es krim]] lan [[yogurt]] adhem, [[sirup]] [[woh-wohan]] kados [[strawberry]], [[gedhang]], kue beras [[tteok]], [[ager-ager]] kenyal lan [[sereal]]. <Ref>{{cite web |url=http://joongangdaily.joins.com/article/view.asp?aid=2890518 |title=Love it or hate it: Antarctica gets under chef s skin |accessdate=25 Juni 2013 |publisher=JoongAng Daily|date=31 May 2008|author=Park Soo-mee}}</ref>
 
== Cathetan suku ==
2.549

besutan