Ginjel: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 103 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q9377 (translate me))
Tidak ada ringkasan suntingan
 
=== Struktur dhetil ===
Nggon wong diwasa, saben ginjel duwé ukuran dawa watara 11 cm lan kandelé 5 cm kanthi bobot watara 150 gram. Ginjel duwé bentuk kaya [[kacang]] mawa lekukan sing ngadhep mlebu. Ing saben ginjal ana bukaan sing diarani hilus|[[hilus]] sing ngubungaké [[arteri]] renal, [[vena]] renal, lan [[ureter]].
 
== Pirsanana uga ==