Parasurama: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Nyingkiraké hi,pt,pl,ru,fr,es,en,ta,th,uk,it,de,id,ml,bn,br,el,gu,mr,te,simple,ne,sv (strongly connected to jv:Resi Ramabhargawa))
Panyebab mligi kénging punapa Parasurama gadhah tekad numpes para kaum kesatria inggih punika amargi tumindakipun Raja Kerajaan Hehaya ingkang kasebut Kartawirya Arjuna ingkang sampun ngrampas sapi gadhahanipun Jamadagni. Parasurama duka saha numpes raja kasebut. Ananging wonten ing salajengipun, putra-putranipun Kartawirya Arjuna nuntut piwales kanthi numpes Jamadagni. Amargi kadadéan punika, Parasurama gadhah dendham dhumateng sedaya kaum (golongan) ksatriya. <ref name= " internet 5"> {{en}}[http://www.saiaustin.org/balvikas/lessons/SPRING-2011/Dashavatar%20-%20Parasurama_Feb.06&13,%202011..pdf](dipunundhuh tanggal 15 November 2012)</ref>
 
== DelengenPirsani UgaUgi ==
* [[Awatara]]
* [[Ciranjiwin]]