Strasbourg: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
Kota ing Perancis=Kutha ing Prancis
(Kota ing Perancis=Kutha ing Prancis)
 
[[Kategori:Strasbourg| {{PAGENAME}}]]
[[Kategori:KotaKutha ing PerancisPrancis]]
[[Kategori:Prancis]]
 
11.904

besutan