Strasbourg: Béda antara owahan

30 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
+ {{inuseuntil|24 April 2013}}
(Kota ing Perancis=Kutha ing Prancis)
(+ {{inuseuntil|24 April 2013}})
{{inuseuntil|24 April 2013}}
 
{{Infobox French commune
| name = Strasbourg
11.904

besutan