Buka: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
Buka menawi wonten ing ngelmu [[karawitan]] inggih menika cara kawitan kagem miwiti lagu buka.