Mustofa Bisri: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q6943523 (translate me))
'''KH. A. Mustofa Bisri''' misuwur kanthi nama '''Gus Mus''' ({{lahirmati|[[Kabupaten Rembang|Rembang]], [[Jawa Tengah]]|10|8|1944}}) yaiku panjenengané sesepuh [[Pondok Pesantren Raudlatuh Tholibin]], Leteh, [[Rembang]] uga dadi Rais Syuriah [[PBNU]]. Panjenengané dadi salah sijiné tokoh pendeklarasi [[Partai Kebangkitan Bangsa]] lan perancang [[logo]] PKB kang digunakake nganthi seprene.
 
Mustofa Bisri, panjenengané uga kagolong dadi [[penyair]] lan panulis[[panyerat]] kolom kang misuwur ing kalangan [[sastrawan]] uga budayawan. Karya-karyané yaiku mbahas babagan dasar-dasar [[Agama Islam]] kayata :(terjemahan, Penerbit Abdillah Putra Kendal, 1401 H), Ensklopedi Ijma' (terjemahan sesarengan KH. M.A. Sahal Mahfudh, Pustaka Firdaus, Jakarta, 1987), Nyamuk-Nyamuk Perkasa dan Awas, Manusia (gubahan cerita anak-anak, Gaya Favorit Press Jakarta, 1979), Kimiya-us Sa'aadah (terjemahan basa Jawa, Assegaf Surabaya), Syair Asmaul Husna ([[basa Jawa]], Penerbit Al-Huda Temanggung), Ohoi, Kumpulan Puisi Balsem (Pustaka Firdaus, Jakarta, 1991,1994), Tadarus, Antalogi Puisi (Prima Pustaka Yogya, 1993), Mutiara-mutiara Benjol (Lembaga Studi Filsafat Islam Yogya, 1994), Rubaiyat Angin lan Rumput (Majalah Humor lan PT. Matra Media, Cetakan II, Jakarta, 1995), Pahlawan lan Tikus (kumpulan pusisi, Pustaka Firdaus, Jakarta, 1996), Mahakiai Hasyim Asy'ari (terjemahan, Kurnia Kalam Semesta Yogya, 1996), Metode Tasawuf Al-Ghazali (terjemahan lan komentar, Pelita Dunia Surabaya, 1996), Saleh Ritual Saleh Sosial (Mizan, Bandung, Cetakan II, September 1995), Pesan Islam Sehari-hari (Risalah Gusti, Surabaya, 1997), Al-Muna (Syair Asmaul Husna, Basa Jawa, Yayasan Pendidikan Al-Ibriz, Rembang, 1997). Lan siji maneh yaiku Fikih Keseharian (Yayasan Pendidikan Al-Ibriz, Rembang, sesarengan Penerbit Al-Miftah, Surabaya, Juli 1997).<ref>{{cite web |url=http://www.pesantrenvirtual.com/fk/gusmus.shtml | title=KH. A. Mustofa Bisri |date=13 May 2012}}</ref>
 
== Cathetan sikil ==