Jatiyasa, Karanganyar: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  13 taun kepungkur
c
Kecamatan Jatiyoso, Karanganyar dipun-alihaken menyang Jatiyoso, Karanganyar
 
c (Kecamatan Jatiyoso, Karanganyar dipun-alihaken menyang Jatiyoso, Karanganyar)