Cithakan:Recent death: Béda antara owahan

55 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Memindahkan 1 pranala interwiki, kini tersedia di Wikidata pada item d:q11157478
c (Bot: Memindahkan 1 pranala interwiki, kini tersedia di Wikidata pada item d:q11157478)
| image = [[Gambar:Gnome globe current event.svg|50x40px]]
| text = Artikel punika mbahas '''piyantun utawi tokoh [[Tilar donya taun {{{taun|{{CURRENTYEAR}}}}}|ingkang nembe tilar donya ]]'''.Informasi ingkang paling utami bab tilar donya lan pasareyan, saged ewah ing sawetawis wekdal.
}}<includeonly>{{#if:{{NAMESPACE}}|<!-- don't categorize -->|[[Kategori:Kematian{{#if:{{{1|}}}|{{!}}{{{1}}}}}]]}}{{DMCA|Peristiwa terkini|dari|{{{date|}}}}}</includeonly><!--{{Recent death}} end--><noinclude>
 
[[en:Template:Recent death]]
 
</noinclude>
255

besutan