Delanggu, Klathèn: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  14 taun kepungkur
c
Kecamatan Delanggu, Klathen dipun-alihaken menyang Delanggu, Klathen
Tidak ada ringkasan suntingan
 
c (Kecamatan Delanggu, Klathen dipun-alihaken menyang Delanggu, Klathen)