Delanggu, Klathèn: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  13 taun kepungkur
c
Kecamatan Delanggu, Klathen dipun-alihaken menyang Delanggu, Klathen
 
c (Kecamatan Delanggu, Klathen dipun-alihaken menyang Delanggu, Klathen)