Gantiwarna, Klathèn: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  13 taun kepungkur
c
Kecamatan Gantiwarno, Klathen dipun-alihaken menyang Gantiwarno, Klathen
 
c (Kecamatan Gantiwarno, Klathen dipun-alihaken menyang Gantiwarno, Klathen)