Dhingklik: Béda antara owahan

21 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké en:Stool (chair) (strong connection between (2) jv:Dhingklik and w:Stool (seat))
(+)
c (Bot: Nyingkiraké en:Stool (chair) (strong connection between (2) jv:Dhingklik and w:Stool (seat)))
[[Kategori:Prabot]]
 
[[en:Stool (chair)]]
[[fr:Tabouret]]
[[pt:Banqueta]]
32.744

besutan