Wikipédia:Pendhapa: Béda antara owahan

c
teks salah
c (Ngreksa "Kaca Utama": Apike mung Opsis sing bisa nyunting sawise rembugan dhisik ([Panyuntingan=Namung opsis (operator sistem)] (salaminipun) [Pamindhahan=Namung opsis (operator sistem)] (salaminipun)) [runtun])
c (teks salah)
__NOTOC__
<div lang="jv-java"><center>[[image:Sugeng rawuh1 tuladhaJawa-wiki-21.png|700px|ꦱꦸꦒꦼꦁ​ꦫꦮꦸꦃ​ꦮꦺꦴꦤ꧀ꦠꦼꦤ꧀​ꦲꦶꦁ​ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦢꦶꦪ​ꦲꦧꦱ​ꦗꦮꦶ]]</center>
<center>'''Sugeng Rawuh Wonten ing Wikipédia Abasa Jawi'''<center>
<br />
4.292

besutan