Dajjal: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
== Etimologi ==
''Dajal'' iku seka [[basa Arab]] sing lumrahé katujokaké kanggo ngrujuk "nabi palsu". Nanging istilah ''Ad-Dajjal'', ngrujuk marang merujuk "panyinglon" atau "tukang ngapusi" sing katon sadurungé [[kiamat]]. Istilahé yaiku Al-Masih Ad-Dajjal (Basa Arab kanggo "Al Masih Palsu") iku tarjamah seka istilah [[basa Siria|Syria]] ''Meshiha Deghala'' sing wis jamak kagunakaké ing [[Wétan Tengah]] luwih seka 400 [[taun]] sadurungé [[Al-Quran]] tumurun.
 
== Biografi ==