1993: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ce:1993 шо
c (Bot: Migrating 165 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2065 (translate me))
c (Bot: Nambahaké ce:1993 шо)
== Seda ==
* [[5 November]] - [[Basoeki Abdullah]]
 
[[ce:1993 шо]]
32.744

besutan