Tetuwuhan: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké en:Plant
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q756 (translate me))
c (Bot: Nambahaké en:Plant)
[[Kategori:Flora & Fauna]]
[[Kategori:Tetanduran]]
 
[[en:Plant]]
32.744

besutan