1870: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ce:1870 шо
c (Bot: Migrating 140 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7741 (translate me))
c (Bot: Nambahaké ce:1870 шо)
 
[[Kategori:{{PAGENAME}}]]
 
[[ce:1870 шо]]
32.744

besutan