Rabuk: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké be:Угнаенні
c (Bot: Migrating interwiki links, now provided by Wikidata on d:q83323)
c (Bot: Nambahaké be:Угнаенні)
 
[[kk:Тыңайтқыштар]]
 
[[be:Угнаенні]]
32.744

besutan