Pluru: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké es:Ojiva (estadística)
c (Bot: Migrating 45 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q174583 (translate me))
c (Bot: Nambahaké es:Ojiva (estadística))
[[Kategori:Pluru| ]]
[[Kategori:Piranti gegaman]]
 
[[es:Ojiva (estadística)]]
32.744

besutan