Obstetrik: Béda antara owahan

84 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[File:Eucharius Rößlin Rosgarten Childbirth.jpg|thumb|right|228px|<center>1513]]
'''Obstetrik''' iku èlmu bedhah [[kedhokteran]] sing mligi nyinaoni cara nangani wanita lan bayi jroning masa [[ngandhut]], prosès kelairan lan [[puerperium]] (periode sawisé kelairan). Para ahli obstetrik akèh-akèhé uga minangka [[ginekologi|ginekolog]].