Dhingklik: Béda antara owahan

33 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Migrating interwiki links, now provided by Wikidata on d:q33163
c (Bot: Nyingkiraké en:Stool (chair) (strong connection between (2) jv:Dhingklik and w:Stool (seat)))
c (Bot: Migrating interwiki links, now provided by Wikidata on d:q33163)
 
[[Kategori:Prabot]]
 
[[fr:Tabouret]]
[[pt:Banqueta]]
28.169

besutan