Nokén: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
Bot: Migrating interwiki links, now provided by Wikidata on d:q14550632
(Kaca énggal: '''Nokén''' yaiku tas tradisional wong Papua sing digawe seka serat kulit kayu lan nggawané nganggo sirah. Biasané dienggo ngangkut kasil pertanian kayadéné sayur-sayuran, ...)
 
c (Bot: Migrating interwiki links, now provided by Wikidata on d:q14550632)
[[Kategori:Papua]]
[[Kategori:Perkakas]]
 
[[id:Noken]]
28.169

besutan