Istana Merdeka: Béda antara owahan

176 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Istana Merdeka''' yaiku papan resmi panggenan lan kantor [[Presiden Indonesia]] kang dumunung ing sakomples karo [[Istana Negara]] lan [[Bina Graha]]. Istana Merdeka madhep [[Monumen Nasional (Monas)|Taman Monumen Nasional (Monas)]] Jalan Medan Merdeka Utara, [[Jakarta]].
 
Istana kang ambane 2.400 m² dibangun nalika jaman pamrintahan Gubernur Jenderal J.W. van Lansberge taun [[1873]] ing kaveling kang isih sapanggonan karo [[Istana Rijswijk]].
4.487

besutan