Istana Merdeka: Béda antara owahan

96 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Wiwit taun [[1975]], perayaan Dina Kamardhikan Indonesia dipindhah saka Istana Merdeka menyang [[Monumen Nasional (Monas)|Monumen Nasional]].
 
== Deleng Uga ==
* [[Istana Negara]]
* [[Bina Graha]]
* [[Istana Presiden Republik Indonesia]]
4.487

besutan