Istana Merdeka: Béda antara owahan

181 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Gambar:COLLECTIE TROPENMUSEUM Het paleis van de gouverneur- generaal op het Koningsplein in Batavia TMnr 3728-795.jpg|thumb|300px|Litografi istana Rijswijk ing taun [[1880]]-an]]
'''Istana Merdeka''' yaiku papan resmi panggenan lan kantor [[Presiden Indonesia]] kang dumunung ing sakomples karo [[Istana Negara]] lan [[Bina Graha]]. Istana Merdeka madhep [[Monumen Nasional (Monas)|Taman Monumen Nasional (Monas)]] Jalan Medan Merdeka Utara, [[Jakarta]].
 
4.487

besutan