Pandhawa: Béda antara owahan

241 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
===Nakula===
Inggih punika putra kapapat [[Prabu Pandu Dewanata]] kaliyan [[Dewi Madrim]] ingkang lair sesarengan kaliyan [[Sadewa]]. Rama lan ibunipun tilar donya nalika penjenengane tasih alit. Mangka penjenengane dipunrawat dening [[Dewi Kunti]] kanthi boten mbenten-bentenaken. Sawise perang [[Bharatayuda]] [[Nakula]] lan [[Sadewa]] dados raja ing [[Mandraka]] kaliyan [[Sadewa]]. Kagungan julukan Raden Pinten. [[Nakula]] prigel ing pertanian. Nalika perang [[Bharatayuda]], panjenengane ingkang saged ngluluhaken manahipun [[Prabu Salya]]. Sebab [[Prabu Salya]] tasih sederekipun [[Dewi Madrim]], lan sejatina panjenengane tansah sarujuk ing kabecikan [[Pandawa]]. Mangka [[Prabu Salya]] maringi pirsa tumrap [[Nakula]] lan [[Sadewa]] dene ingkang saged ngalahaken panjenengane inggih punika [[Puntadewa]], sebab[[Puntadewa]] kagungan getih pethak.
sjdsjscsjcbjsbcjsjcjsbcjsnsmcjwbueuhujbeucb sehun ambek gembel dino iki dolen nak embong karo luhan lan lay... deneng nitih sepeda ontel bareng2 ning tengah dalan sehun lay luhan ketobrok odong-odong, pak'e odong2 kuwi jenenge chanyeol mari
 
===Sadewa===
5.490

besutan