Pandhawa: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
 
===Sadewa===
Putra kaping gangalipun [[Pandhu|Prabu PanduPandhu]] kaliyan [[Dewi Madrim]], dilairaken sesarengan kaliyan [[Nakula]]. Sawise perang [[Bharatayuda]] dados raja ing [[Mandraka]] sareng kaliya [[Nakula]]. Nalika alit kagungan asma Raden Tangsem. Prigel babagan peternakan. Kagungan prameswari [[Endang Sadarmi]], putrinipun [[Begawan Tembangpetra]] pertapa ing [[Parangalas]], kagungan putra kanthi asma [[Sabekti’]].
 
{{Mahabharata}}
5.490

besutan