Masjid Dian Al-Mahri: Béda antara owahan

134 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(+{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}})
 
{{inuseuntil|28 pebruari 2013}}
'''Masjid Dian Al-Mahri''' utawi biasa dipun sebut masjid'''Masjid kubahKubah emasEmas''' inggih menika salah sawijining masjid ingkang wonten ing [[Kecamatan Depok|Depok, Cirebon]].<ref>[http://www.eramuslim.com/hikmah/rihlah/masjid-kubah-emas.htm Masjid Kubah Emas]</ref>
 
 
==Cathetan Sikil==
{{reflist}}
4.487

besutan