1870: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q7741
c (Bot: Nambahaké ce:1870 шо)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q7741)
 
[[Kategori:{{PAGENAME}}]]
 
[[ce:1870 шо]]
62.102

besutan