1878: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q7776
c (Bot: Nambahaké ce:1878 шо)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q7776)
 
[[Kategori:{{PAGENAME}}]]
 
[[ce:1878 шо]]
60.800

besutan