1928: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q19715
c (Bot: Nambahaké ce:1928 шо)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q19715)
 
{{Stub}}
 
[[ce:1928 шо]]
62.102

besutan