1929: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q18792
c (Bot: Nambahaké ce:1929 шо)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q18792)
== Seda ==
*
 
[[ce:1929 шо]]
61.768

besutan