1935: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q18658
c (Bot: Nambahaké ce:1935 шо)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q18658)
==Seda==
*
 
[[ce:1935 шо]]
62.102

besutan