1962: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q2764
c (Bot: Nambahaké ce:1962 шо)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q2764)
== Seda ==
*
 
[[ce:1962 шо]]
62.102

besutan