1992: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q2060
c (Bot: Nambahaké ce:1992 шо)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q2060)
== Seda ==
*
 
[[ce:1992 шо]]
62.102

besutan