1993: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q2065
c (Bot: Nambahaké ce:1993 шо)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q2065)
== Seda ==
* [[5 November]] - [[Basoeki Abdullah]]
 
[[ce:1993 шо]]
60.799

besutan