Kodhak: Béda antara owahan

15 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q15328
c (Bot: Nambahaké sh:Kamera)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q15328)
 
{{rintisan}}
 
[[sh:Kamera]]
62.102

besutan