Pandhawa: Béda antara owahan

339 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
{{familytree/end}}
</center>
== Panitisan ==
 
Miturut tradhisi [[Hindu]], Pandhawa menika panitisanipun dewa:
* [[Yudistira]] titisan Dewa [[Yama (Hindu)|Yama]], dewa akhirat;
* [[Bima (tokoh Mahabharata)|Bima]] titisan Dewa [[Bayu]], dewa angin;
* [[Arjuna]] titisan Dewa [[Indra]], dewa perang;
* [[Nakula]] lan [[Sadewa]] titisan dewa kembar [[Aswin]], dewa tabib.
 
===Puntadewa===
5.490

besutan