Suparto Brata: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Wiwitané nulis nganggo [[basa Jawa|basa Jawa]] ing [[Kalawarti]] [[Panjebar Semangat]] ing tahun [[1959]]. Lan nalika [[majalah]] iku nganakaké sayembara, dhéwéké nulis [[Kaum Republik]] kang banjur menang lan kapacak tahun [[1960]]. Anakalané dhéwéké nganggo jeneng sesinglon (samaran) ‘’Peni'' utawa ‘’Eling Jatmiko’’.
 
Suparto Brata iku putraneputrané Raden Suratman Bratatanaya lan Bandara Raden Ajeng Jembawati kang isih turun [[Pakubuwana V]].
 
==Karya==