K-pop: Béda antara owahan

205 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
Deleng uga: bagean anyar, Pranala njaba: bagean anyar, Kategori
(Deleng uga: bagean anyar, Pranala njaba: bagean anyar, Kategori)
{{inuseuntil|28 Pebrari 2013}}
'''K-pop''', utawa '''Korean Pop''' ("Musik Pop Korea"), yaiku jinising musik populèr sing asalé saka [[Koréa Kidul]]. Akèh atis lan kelompok musi pop Koréa kang wis kondhang ing ngamanca. Gandrunging wong-wong karo K-pop ora bisa dipisahaké karo ''Korean Wave'' utawa Demam Koréa ing ngamanca.
== Deleng uga ==
* [[J-pop]]
 
== Pranala njaba ==
{{commonscat|J-pop}}
* [http://www.youtube.com/KPOP K-POP Offcial Channel (Saluran resmi K-pop)] di [[YouTube]]
 
{{musik-stub}}
 
[[Kategori:Koréa Kidul]]