Polen: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 234 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q36 (translate me))
|-
|}
'''Républik Polandia''' utawa '''Républik Polen''' ([[basa Polandia|Polandia]]: ''Polska'', ''Rzeczpospolita Polska'') iku salah siji [[negara]] [[republik]] ing [[Eropah]] Wétan sing bebatesan karo [[Jerman]] ing sisih kulon, [[Republik CékoCékia]] lan [[Slovakia]] ing sisih kidul, [[Rusia]] ([[Oblast Kaliningrad]]) lan [[Lituania]] ing sisih wétan uga [[Belarus]] sarta [[Ukraina]] ing sisih kidul-wétan.
 
== Sajarah ==
Naraguna anonim