Silesia: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 60 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q81720 (translate me))
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Silesia''' ([[Basa Jerman|Jerman]] ''Schlesien''; [[Basa Polski|Polandia]] ''Śląsk''; [[basa Ceko|Ceko]] ''Slezsko''; [[Basa Silesia]] ''Ślůnsk'') iku sawijining tlatah ing [[Eropah Tengah]] utawa [[Eropah Wétan]].
 
Tlatah iki saiki binagi antara [[Jerman]], [[Polandia]] lan [[CékoCékia]].
 
== Uga delengen ==
[[Kategori:Polandia]]
[[Kategori:Jerman]]
[[Kategori:CekoCékia]]
 
{{Link FA|eo}}
Naraguna anonim